Pitrygter

 

Ifølge det tyske bilmagasin AUTO MOTOR  forlyder det, at racerbane danskerklubben har taget kontakt til det danske tv program, De Forsvundne Dansker, for at få hjælp. De er meget bekymret for deres to medlemmer.

Christian Hanibal Outzen

og Doktor Carsten Nikodemus Kof

 

som klubben ikke har hørt, eller set noget til meget længe, det eneste spor de har at gå efter er, at de begge to er meget glad for billig sprut og damer.

tv værten Jakob Kragelund vil nu tage til Thailand og lede efter dem

 

 


 

Kæmpe skandale under opsejling  i den japansk bilindustri.

 

Nissans  danske fabrikskører Kim Maslak i kæmpe nedtur, da hans motor sprang i luften
 

Kim  udtaler jeg er meget meget skuffet over det her. Jeg har  trænet og trænet til dette løb, og brugt timer på at analyser mine dæk, og så klapper det hele sammen.
Der er kun et at gøre, og det er at tage hjem (og det gjorde han så ).
Nu går rygterne om en korruptionsskandale mellem Nissan og Honda.
Det forlyder at Honda har betalt penge under bordet til Nissan, for at få en Honda motor i kims bil, for på den måde at købe test tid.
Det skulle være turboen i kims bil der gik i stykker. 
Nissan motorsports direktør Liu Ishikawa  skulle nu været fyret.

 


 

Capri-Johnny jubler over PARTYMODE:

Capri-Johnny havde en blandet dag på kontoret, men jublede til slut over chefmekanikeren, som Johnny udtaler: ”havde installeret PARTYMODE i bilen”.   

 

Skuffelsen var ikke til at tage fejl af i pitten hos Capri-Johnny. Bilen var dårlig, gearet lød som et savværk og nogle dæk der manglede greb. Det så sort ud i gårsdagens afdeling af Gruppe 5 for en ellers veloplagt Capri-Johnny.

Selvom han længe var blevet frarådet Capri’en af sine eksterne rådgivere, holdt han stædigt fast, ”Jeg vælger med hjertet og Capri ligger mit hjerte nær!!” sagde Johnny da vi mødte ham for et år siden, hvor han investerede en stor sum penge i at få den bil han allerhelst ville køre med.

Capri-Johnny, der ganske nyligt havde skiftet dækleverandør, havde ellers regnet med den helt store succes allerede ved første løb i denne sæson, men måtte hurtigt sande at det også krævede nyt blod.
Derfor tog Johnny og chefmekanikeren en fælles beslutning om at afslutte samarbejdet ved gårsdagens løb – Hvad der skete herefter vides ikke nøjagtigt.

Rygterne svirrede i pitten. Hvad ville Capri Johnny gøre nu?
Flere sagde at Johnny havde betalt et 7-cifret beløb andre mente at han bare lagde en femmer i klubkassen til en øl. Men fakta var hvertfald at BMW chefmekanikeren pludselig stod ved Johnnys slotkasse og pillede ved en ellers skrot-klar Capri.

Allerede ved næste løb havde Capri-Johnny fået markant mere speed og jublede over team radioen ”WOW guys, you have installed PARTYMODE in my car”.                        

FIA har efterfølgende udtalt at de starter en sag mod Johnny for brud på paragraf §13.1 om finansiel fair play og en sag om brug af EPO. Samtidig vil de undersøge bilen for dette påståede PARTYMODE, som kunne være et brud på reglementet.

I kølvandet på FIA’s erklæring har Capri-Johnny udtalt: ”I have never used performance enhancing drugs and I have no further comments”
Vi hos SlotAUTOSPORT følger sagen tæt.

 

 

 

 


 

Fraværende holdkammerat kritiserer team for dum besked:

Kirshøj Worldracing med opbakning fra bl.a. Japan fik i sidste afdeling af SlotCar Classics Group C løbet kommunikeret en dum besked ud under safetycar periode – en periode der blev toneangivende for resten af løbet.

 

Kirshøj Worldracing med far og søn, Per ”Punktum” og Kim Z måtte i forrige afdeling af SlotCar Classics Group C se langt efter podieplaceringerne.
Dette skyldes dels at 50% af teamet var fraværende for at køre løb andetsteds, men for teamchef og kører Per, var det grundet en dum safetycar periode, forårsaget af konkurrerende team.

Under safety car perioden valgte Per’s ingeniør at give besked om at biler der var overhalet med en omgang nu måtte passere. Dertil svarede Per:” But I have not lapped any cars” over teamradioen, hvor hans ingeniør dertil svarer: “Good point!”.

Kim Z udtaler” Det er en distraherende besked at Per får. Per har travlt nok med at holde varme i dækkene og have fokus på løbet. Jeg har selv taget fat i race-engineeren for at præciserer hvad vi ønsker at vide under sådan et løb”

 

 

 

 

 

 

 

Ikke nok med den distraherende besked, måtte Per også sande at safetycar ødelagde hans pitstrategi. Flere af de konkurrenende kørere benyttede nemlig safetycar perioden til at tape dæk, mens Per blev ude på sine 27 omgange gamle ortmann-dæk.

”Havde safetycar perioden ikke været der, havde jeg måske kunne kæmpe med om guldet. Men omstændighederne taget i betragtning er en 9. plads godkendt” sagde Per fra forsædet af sin Mazda 787B

 

 

 


 

 

STOR reportage i motor magasinet
 SLOT Autosport
fra sidste afdeling af Scaleauto.

 

 

 


SÅ ER DEN GAL IGEN!

Ny mulig sag mod Christian, FIA har sat en undersøgelse i gang.
FIA har modtaget en anonym anmeldelse, og et stykke bevismateriale om noget mystisk tape. FIA er i gang med at lave en analyse af det, for at se om
det opfylder reglerne for tape, paragraf 631b  Allemandstape!

 

 


 

 

 


 

VILDT RYGTE !
 I følge det anerkendte tyske bilmagasin AUTO MOTOR, overvejer stor sponser at trække sig fra det nye såkaldt stortalent
efter et meget dårligt løb hvor han faldt fuldstændig igennem.
De er bange for at han bare er en døgnflue
!
 

 

OG ikke nok med det, men det forlyder nu at FIA og FBI er igang med at undersøge en sag om en mulig terrorhandling. Der går rygte om at vores klub medlem
Steen Bin Laden skulle have forsøgt at sætte en stop for strømforsyningen til klubben (vi følger op på sagen )

 


 

 

 

 


 

Under afvikling af digitalløbet, var der lidt klager over ustabile biler men som det ses på billedet var Bernie Ecclestornes uægte søn fuldstændig kold over for det.

 


 


 


 

 

 

Et par billeder fra julefrokosten 2015

 


 

 

Et sidste farvel til en legendarisk klasse

RIP.
 White Point

 

 


 

Sidste nyt i sladderbladene.

 


Team Kasper igen taget i snyd

Den er god nok, rygtet er sandt, Fia har haft en sag mod team Kasper under behandling.
Sagen drejer sig om et slot it løb, hvor en del teams blev opmærksom på at team Kasper havde
benyttet sig af nogle aerodynamiske fælge, som bestemt ikke er tilladte .
En del teams gjorde Fia opmærksom på problemet, som nu har taget sagen op.
Fia er ikke i tvivl om at det har givet teamet en fordel ,men har besluttet ikke at gøre noget ved sagen, såfremt at team Kasper får det bragt i orden
til næste løb

Team Kasper må have nogle udsædvanlige gode forbindelser i toppen af Fia, siden Teamet gang på gang kan slippe med advarsler.

 


 

Julefrokost 2014

I et forsøg på at få et spændende julefrokostløb, havde Morten lavet et regneark med alles indkørte point i denne sæson.
Ud fra gennemsnittet blev vi delt op i seedningslag, og ved lodtrækning fordelt på 4 hold.
Derefter trak vi lod om bilerne. Det virkede umiddelbart som om, at det gav et ret lige race, men der er jo desværre lidt forskel på bilerne.
Dog absolut en muligt at bruge igen, hvis vi skal køre et distanceløb i det nye år.

Resultatet blev:
Morten, Kasper, Kim Kok 334 omgange
Johnny, Nabo, Ole, Andreas 329 omgange
Steen, Høgfeldt, Christian, Brønne 322
Brian, Perben, Per, Quist 318 omgange

 

 


 

scaleauto 5-11-2014

 

Her er så de 3 først vinder af det første løb i serien mistænkelig scaleauto.
Alle havde nok regnet med at det var formanden der skulle vinde. Men ja, han havde lidt defekt med bilen, så var ikke helt med.
Det var de så til gengæld så rigeligt fra Randers.   ;-)

 

 

Her er  Christian i gang med at fortælle lidt om de grundlæggende regler i snyd.

 

 

 


 

Billeder fra den ny opstartet Slot. It klasse. 

 

 

 

 

 


 

Christian Outzen
taget i fusk.


så er den gal igen skandale i clio cup
vores nye medlem Kristian taget i mega svindel, har monteret en ulovlig styretap så bilen næsten ikke kan ryge af, og der er også monteret nogen special
lakbehandlet fordæk ,men ikke nok med det, han har også benyttet sig af en turbo motor.
Utroligt at man som nyt medlem, vil ty til sådan midler for at vinde.

 


Her sidder vi og puster ud efter dagens ret  (et par pølser med brød) imens Jan fortæller om den gang han var trommeslager for Sanne Salomonsen i ca 30 sek

 


Placeringen til det sidste løb i 1/32 Open i sæsonen 2012-2013

 


 

Placeringen til det sidste løb i 1/24 Scaleauto i sæsonen 2012-2013

 


 

Placeringen til det sidste løb i 1/24WP i sæsonen 2012-2013

 


 

Billeder far julefrokost og julerace 2012
Foto:Brønne

 


Den nye Scaleauto klasse.

 

 


Klubkalender - julekalender  ??!! Skrueklub - racerklub??!!

Klubkalenderen...ikke at forveksle med julekalenderen...sagde skrueaften, men nu er det jo en racerklub ikke en skrueklub....SÅ ""Aldrig har så få, snydt så mange, for så lidt, på så  lang tid""

 

 

 

 


 

Skandale afvikling af 2.afd. i Nascar!

Hele 16 kørere var klar til aftenens race, men desværre var løbsledelsen tvunget til afbud pga. snotnæse, og det kun 2,5 time før løbsstart.
Nu var gode råd dyre, og der var meget uroligt i pitområdet. Snakken gik om hvad vi skulle gøre, indtil formand trådte i karakter og gennemtrumfede at vi droppede kvalifikationen, og kørte et gennemløb med point efter antal kørte omgange.
Ikke alle var helt trykke ved den beslutning. Ville resultatet så komme til at tælle? Hvad med Super Pole point? Ville løbsledelsen blive sur? Osv.

Men racet blev gennemført, og de fleste havde en hyggelig aften.

 

 


 

Team TireStone fusker med sine dæk.

Atter er der konstateret snyd fra Hr. Orthmans side. Der er nok ingen, der er i tvivl om at han er til LAK OG LÆDDER.....

Han er begyndt at male sine dæk "ja dæk" med neglelak, og det dækker..... om der er pyntesyge eller om det er troen på at det går hurtigere, skal være usagt...

Beklager det dårlige billedkvalitet, men det er jo et spionkamera, vi fik heller ikke lov til at se LÆDER-G-STRENGEN

 

Dagens ret til Skumdrengene, som forsøger at holde sig på den lovlige sti gennem livet, med større eller mindre held....

 

 


 

Billeder fra Julefrokosten 2007

 


 

 

 

 

Johnny har åbenbart en svag karakter når det gælder 1/24 klassen.

ASCR er kommet i besiddelse af foto og konstruktionstegninger til stører ændringer på bilen, som falder langt uden for det gældende reglement.

Team Johnny skal åbenbart holdes i kort hår.....øhh....snor, når der køres 1/24.

 

 


 

Det er nu efter generalforsamlingen stadig gratis at benytte "Brians Dækcenter".

 


 

Er det slut for TJ Motorsports?

NASCAR 
1/11/10 

http://www.motorsporten.dk/images/spacer.gif

Når der den 10 nov køres 2 afdeling i NASCAR Sprint Cup Series, kan det være  slut for TJ Racing. Teamet er ved at løbe tør for penge, men de foreløbige udmeldinger fra teamet siger at man formodentlig kører sæsonen færdig.
 

Tonny Jacobsen Motorsports er på vej mod lukning hvis man skal tro den snak der i øjeblikket huserer rundt om teamet.

Teamet blev dannet i år 2000 da Gert Rasmussen & Tonny Jacobsen stiftede teamet. Tonny Jacobsen overtog aktiemajoriteten i august 2007, og teamnavnet blev ændret til TJ  Motorsports. I slutningen af 2010 blev Kof inddraget i teamet.

Grunden til de økonomiske problemer skal primært findes hos Konen der udover at have investeret i teamet også er medejer af Svinet, som også i alvorlig grad kæmper med dårlig økonomi.

Der går dog rygter om at Tonny Jacobsen selv er i fuld gang med at samle investorer til at købe teamet eller dele af det. Disse rygter er dog ubekræftet af hovedpersonen selv der dog siger at nu har han været på banen i mange år - og det vil han blive ved med at være.

 

 


TJ Racing.

http://www.motorsporten.dk/images/spacer.gif

 

 


 

Nyt afsnit i serien "Skum"

Skumdrengene Stenorol og  Jonndy bedre kendt som Skumbananerne…

Der er desværre konstateret misbrug af vores tillid, forstået på den måde at vor to nok ældste medlemmer har (indkøbt og monteret) skumdæk på deres  racerbil….” Jamen vi troede ” og ”andre har også skum på deres bil…” bla.bla,bla…..Godt nok hængte Sten en vask op, meeen så meget vand ud af ørene, har vi sjældent hørt.

Dommerkomitéen har endnu ikke vedtaget hvad straffen løber op i, men typisk vil det resulter sig i at ingen af de herre har mulighed for at vinde, og der vil blive holdt extra øje med dem.

 

Sådan er der også nogle der bruger skum, det kunne da være vore Skumdrenge, kunne få plads i samme team, hvis de slanker sig lidt.

Perben

 


 

Kongens-fald

 

 

 

 

Kasper er meget interesseret i et gammel computerblad

Nå - det var vist ikke et computerblad alligevel

 


 

 

Under 3.afd. af Touring, var panikken ved at brede sig hos det karismatiske Team Ortmann.
Der var blevet tabt en skrue!!

Det viste sig dog senere, da panikken havde lagt sig, at det vist gik meget godt - Team Ortmann sluttede på en samlet 3. plads.


PANIK


 

Meddelelse fra Team TJ - Peugeot

Tonny Jacobsen måtte onsdag nøjes med en sekundær placering, da hans Peugeot blev nummer to i turbo klassen

"Jeg er en lille smule skuffet. Vi mangler lige lidt på farten, især i 3 heat sagde danskeren til TV 2 Sporten.
Han erkendte, at Kasper havde fundet den rigtige formel.

"Nu har Kasper fundet farten, og fået bilen til at holde. Det er skide irriterende, men sådan er det".
Sagde Tonny og lovede, at han kommer tilbage i en meget stærkere udgave til næste løb d. 16-1-08.

 

 


Ikke videre deltagelse i SSCcup for to teams.

Det forlyder efter onsdagens race, at hverken Per eller Morten, nogensinde stiller til start i SCCcuppen igen.