Julefrokost 2016

Så blev det igen tid til julefrokost i Aarhus Slot Car Racing og hvilken en.
Maden havde vores lokale medlem Kim Kok stået for og SIKKE et bord han fik fremtryllet.
Der var alt hvad hjertet begærede, ligefra den velsmagende flæskesteg og de gode tarteletter, til blodpølse(som BRØNNE hoppede i hurtigt "DET ER DET BEDSTE" sagde han) og sildebord. Så man skulle gøre sig virkelig umage for ikke at blive stopmæt.
Der var til lejligheden også risalamande og mandelgave som JOHNNY tog sig af, hvilket var en fed drone i selvlysende grøn farve.Udover maden skulle vi så kastes ud i det årlige Julefrokost-holdløb og denne gang med klubbens egne White-Point biler(som for uvedkommende bare er et simpelt chassis med et formet Styhns leverpostej-låg ovenpå i størrelse 1/24 - i dette tilfælde en Porsche).
Der var til arrangementet for ikke at gøre det hele tilfældigt lavet nogle point-beregninger set over denne sæson og dermed blev holdene delt ud så fair som muligt.
Hold 1. også kaldet "Bestyrelsen" bestod af Brian(formand), Johnny, Perben(kasserer) og Brønne(dækleverandør og reservedels pusher)
Hold 2. ved navn "Nissebanden i Udkants Danmark" var Kim Maslak, Per, Keld og Allan Lynfinger -> som havde beriget os med sit selskab og hurtighed denne dag.
Hold 3. der kunne bryste sig af navnet "K-rejser og Københavneren" var Christian Københavner, Morten K, Kim Kok, Kimz og Kristian
Og som rosinen stoppet i udstødningen
Hold 4. med det fantastiske navn "Flapjack and the cocksuckers" med KOF, Steen, Rasmus og Kasper

I år blev der lavet et lille twist, hvilket betød at en bil skulle følge sporet, så alle hold fik kørt hver bil og at det på den måde skulle være ens for alle.
Starten gik og huhej der blev kørt pænt. Hvilket betød at det nyeste medlem Keld på hold 2 efter sit stint halvvejs igennem spor 1 kunne aflevere sin bil på 1.pladsen uden nogen afkørsel eller "afskubning". Da spor 1 var overstået havde Rasmus overtaget førstepladsen for hold 4, men udgangspunktet var at der efter 15 minutters kørsel kun var 4 omgange fra nr. 1 til nr. 4.
Spor 2 startede og Steen og Allan lå og kæmpede om 1.pladsen, med Brian og Morten lige i hælene af dem i de 2 gode midterspor, hvor de sidste 10ende dele kunne hentes. Der blev byttet lige rundt mellem kørere undervejs og ved svineheld pga. en afkørsel fra Steen på sidste omgang i spor 2, kunne hold 2. overtage 1. pladsen igen.
Ved spor 3's start var der 4 omgange mellem nr. 1 og nr. 3, der blev stadig holdt spænding i kampen.

 

 


Da hold. 4's Kasper lige skulle vende sig til håndtaget, da han havde lånt KOFs rumrakethåndtag faldt han et par omgange tilbage og sejren kunne ganske kort lugtes for hold 2. Men så fandt Kasper melodien igen og begyndte at køre næsten ½ sekund hurtigere end de andre hold pr. omgang. Uheldige afkørsler og manglende tankning fra både hold 1 og 2 endte med at sende Lyn-Kasper op som nr. 1 ved enden af spor 3, med +3 omgange ned til nr. 2. Her måtte hold 3 desværre se sig sat ude af kampen om sejren med over 10 omgange op til hold 1 på 3. pladsen.
Spor 4 starter og Allan kører som død og helvede. Nu skulle de 3 omgange hentes. Johnny fulgte skarpt efter, mens Christian forsøgte at hente det tabte.
Desværre havde hold 4's KOF ikke drukket nok bajere mens han ventede på at komme ud og køre, så med bundsolid kørsel satte KOF bilen på førstepladsen.
Perben nåede ganske kort at snuse til 2. pladsen, men måtte se sig slået af den manglende tid til at hente Maslak på den placering.
Dermed blev det sådan at

Flapjack and the Cocksuckers blev vinder af Julefrokostløbet anno 2016
Resultat
1. Flapjack and the Cocksuckers: 346 omgange
2. Nissebanden i Udkants Danmark: 341 omgange
3. Bestyrelsen: 337 omgange
4. K-rejser og Københavneren: 317 omgange

Ganske imponerende at der efter en times race kun er 9 omgange mellem nr. 1 og nr. 3
Tak for en hyggelig Julefrokost!
 

Kim Maslak.